Leerlingen aan het woord!

Trotse leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees de ervaringen.


Dana Dullemond

Autorijschool Ohema raad ik zeker aan!

Mevrouw Ohema is een super lieve en leuke vrouw waar je ook mee kan lachen.
Ohema geeft super goede en leerzame lessen, dingen die je moeilijk vind besteed ze meer aandacht aan en heeft al de tijd voor je. Ik heb me altijd veilig gevoelt in de auto omdat ze altijd weet wat ze doet en wanneer ze zou moeten ingrijpen.
Een echte aanrader en ze verdient zeker 5 van de 5 sterren!

Dank u wel Mevr Ohema!!


Jahier W

Mevrouw Ohema is een aardige vrouw en ik wil haar graag bedanken voor alle lessen die ik heb gehad. Ze legt je precies uit hoe de auto werkt en hoe je het bestuurd. Ik raad rijschool Ohema dan ook zeker aan als je goed en veilig wilt leren rijden.


Shania Blankendal

Autorijschool Ohema,

Om te beginnen is het een super lieve vrouw.
Ze houd er rekening mee met dingen die je lastig vind op de weg en kijkt naar oplossingen. Toch gaat ze ook de uitdagen aan om bepaalde verkeerssituaties met haar leerlingen te leren kennen, zodat je weet wat je moet doen.
Ook geeft ze hierbij feedback en herhaalt ze dingen zodat je ze niet vergeet.
Tussendoor word er ook theorie aan je geleerd bijv.. het leren van borden en voorrangswegen.
Al met al kan ik zeggen dat ik een goeie rijervaring heb gehad met mevr Ohema en kan ik iedereen haar aanraden!

Daarnaast is zij ook een super gezellige dame.

Mevr Ohema, dankzij u heb ik mijn praktijk examen in 1x gehaald, bedankt voor alles!

Kyara
Jorik Amit

Mevrouw Ohema is een zeer bedreven docent met geweldig snelle reflexen waardoor je je nooit onveilig hoeft te voelen. Door eerst in je eigen buurt te oefenen en daar steeds verder van weg te gaan, zorgt ze ervoor dat je je op je gemak voelt en niet wordt verrast door de verkeerssituaties. Haar uitleg is helder en door je geregeld vragen te stellen, herinnert ze je aan de regels en de juiste bediening van de auto. Ze ziet geen dingen door de vingers, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je je niet slecht voelt over de dingen die je nog moet verbeteren. Zodra ze een examen voor je aanvraagt kan je er zeker van zijn dat je er klaar voor bent. Naast een geweldige rijdocent is mevrouw Ohema ook een zeer humoristische en wijze vrouw, in de pauzes deelt ze geregeld een levensles met je. Mevrouw Ohema, dankuwel!
Teun Willem van der Putt

Autorijschool Ohema is een absolute aanrader!

Naast dat Ohema zeer ervaren is en je elke les weer sprongen maakt is Ohema super gezellig en kan je altijd met haar lachen.

Ook blijft Ohema altijd rustig en heeft ze elke situatie duidelijk onder controle, wat een heel veilig gevoel geeft. Ohema heeft veel geduld en helpt je stapje voor stapje constant progressie maken tot je klaar bent voor je rijexamen.

Door de gezellige en leerzame lessen van Ohema ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen!

Al met al ben ik heel blij dat mij deze rijschool is aangeraden en krijgt autorijschool Ohema van mij een dikke tien plus!
Gillian-tyson Lynch

AUTORIJSCHOOL OHEMA, hier heb ik heel prettig gereden. Vanaf de eerste rijles voelde ik al een oase van rust en motivatie. Zodra je bij ohema de auto in stapt krijg je alle ins-and-outs te weten van het autorijden. Ohema zit nooit achter haar telefoon en zorgt ervoor dat je je rijles goed benuttigd. Ohema is nooit chagrijnig. En foutjes mogen gemaakt worden zolang je je fouten maar verbeterd. Echt waar ohema is een TOPVROUW met een persoonlijkheid zo puur als mogelijk.

Simpelweg een aanrader voor iedereen (10 van de 5 sterren verdiend ze) !!Leroy el shaarawy

Als je je rijbewijs met een garantie op succes wilt behalen, dan is autorijschool Ohema zeker een aanrader. De manier van lesgeven is goed, duidelijk, op tempo en vooral erg leuk. Naar mijn mening nummer 1 in Amsterdam!Chemorah van Hamme

Niets anders dan lof voor rijschool Ohema. Ze is heel erg gepassioneerd over haar beroep(kom je tegenwoordig nog zelden tegen). Blijft oefeningen herhalen tot je ze helemaal onder de knie heb. Echt een aanrader als je in Amsterdam en omstreken woont.Sacha van Ligten

Autorijschool Ohema is echt een aanrader! Ohema heeft heel veel geduld en blijft alles herhalen tot je de vaardigheden echt onder de knie hebt. Ze is heel scherp en ziet alles. Naast dat ze een hele goede instructrice is, is ze ook heel gezellig! Ik heb met veel plezier gereden bij Autorijschool Ohema en vanwege haar geweldige kwaliteiten ben ik in 1x geslaagd! Nogmaals dank!


Orlando Leerling

Rijschool Ohema is een toprijschool. Ze heeft geduld, legt alles goed uit en stelt je gerust. Rijschool Ohema is echt een aanrader!! Dus zoek je een goede rijschool ben je bij Ohema aan het goede adres.Crazyrev1

Bij autorijschool Ohema leer je veilig en zelfverzekerd te rijden, iedereen op zijn eigen tempo en daar houdt zij ook rekening mee. Dit is een rijschool met top kwaliteit, ik raad ieder ten zeerste aan om bij deze rijschool zijn/haar rijbewijs te halen.Gladys van de Kamp

Rijschool Ohema is zeker een aanrader voor mensen die een geduldige, goede en betrouwbare rijschool zoeken.                  Mevrouw Ohema is een gezellige vrouw die je ook veel wijze lessen meegeeft.
Alle mogelijke examen routes worden bereden waardoor je zeker voorbereid het examen ingaat. Zonder deze rijschool zou ik nu niet zelfverzekerd zelf achter het stuur zitten.Le s

Ik ben alleen maar positief over Ohema.
Kelly Weenink

Legt erg goed uit en heeft geduld met je! 100% een aanrader
Mar O.


Ik heb mijn lessen bij autorijschool Ohema als zeer prettig ervaren. Mevrouw Ohema heeft passie voor haar werk, is vriendelijk, geduldig, betrokken, en een heel gezellige instructrice. Bovendien is mevrouw Ohema heel goed in het motiveren van haar leerlingen. En dat was voor mij als leerling heel belangrijk. Ik ben van een '' ik kan dit waarschijnlijk niet'' naar een zelfverzekerd ''ik kan dit en het gaat mij lukken opgeleid''
Wat ik ook heel fijn vond is tijdens de korte pauze een stukje zelfreflectie aanbod kwam. Door zelf te laten vertellen hoe je het vond gaan, en wat er volgens jou goed ging, maar ook wat er fout ging. Hierdoor werd ik bewust van de fouten die ik maakte, maar ook van de dingen die ik goed deed. Mevrouw Ohema koppelde altijd haar bevindingen ook terug.

Dankzij autorijschool Ohema ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs!

Dus ben je opzoek naar een rijschool die deskundig, en betrouwbaar is, maar dat er ook ruimte is om lekker te kletsen en te lachen. Zoek dan niet verder! Ik raad autorijschool Ohema iedereen aan.Wessel Bisperink

Zeer gezellige en vooral leerzame rijlessen. Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Ohema.


Roberto Molly

Ik ben zeer tevreden met de manier hoe mijn rijinstructrice mij rijles gaf, ze weet precies wat je minpunten zijn en werkt daar ook samen met jou aan.
Ik zou iedereen de rijschool aanradenVirgill Racherds

Ik kan alleen met lof spreken over rijschool Ohema. Mevrouw Ohema is een daadkrachtig en geduldig persoon. Ze observeert jouw vaardigheden en past haar lessen daarop aan. Daarnaast focust zij tijdens de zelfreflectie niet alleen op de verbeterpunten maar ook op de punten die goed zijn. Dat schept vertrouwen op in je eigen vaardigheden als bestuurder. Verder is zij een hartstikke gezellige vrouw. Dus als je goed les wilt krijgen en veilige kilometers wilt maken, moet je bij haar wezen.
Felice H

Voor een geduldige instructeur die je constant blijft motiveren moet je bij Ohema zijn. Tijdens de korte pauze wordt altijd ff nagegaan wat je verkeerd, maar ook goed hebt gedaan. Goed voor de zelfreflectie. De dagen voor het examen en kort voor het examen kreeg ik ook een goeie peptalk die me de nodige moed gaf en de zenuwen voor een deel wegnam. Dat het ook altijd gezellig was tijdens het rijden was een bonus.
Ciswe

Autorijschool Ohema is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare rijschool die je de tijd en geduld geeft om je echt te leren rijden. Ik heb vaak momenten gekend dat ik wilde opgeven, puur omdat ik soms dagen had dat het rijden minder goed ging. Maar bij autorijschool Ohema word je op een liefde volle manier gestimuleerd om niet op te geven, maar door te zetten tot dat je het haalt. Cause hard work pays off ! ❤️
Valdiny Tolud

Goeie rijschool. Instructrice is erg geduldig en duidelijk in haar uitleg. Het fijnst vond ik dat zij de lessen goed aansloot op mijn persoonlijke voortgang en ontwikkeling. Daarnaast kan zij bijzonder goed motiveren, dat gaf mij veel zekerheid, vooral tijdens het afrijden. Zeker een aanrader.Tessa Brik


Ohema is heel ervaren en geduldig. Tijdens de rijlessen zorgt ze ervoor dat je alle examenroutes precies leert kennen. Ze weet je goed op je gemak te stellen, zeker een aanrader !!
Blessed Precious

Rijschool Ohema is de ideale rijschool voor een ieder die graag zijn rijbewijs op basis van oprechte en betrouwbare adviezen wil halen. Zo word je bijvoorbeeld alleen geadviseerd om af te rijden als je daar ook werkelijk klaar voor bent. Tevens zijn de lessen inhoudelijk van zeer goede kwaliteit wat wellicht één van de redenen is waardoor ik mijn rijbewijs bij rijschool Ohema in één keer heb gehaald.
No waist of time and no waist of money! Een behoorlijk goede aanrader.
Atiya Mo

Mevrouw Ohema,

Een vrouw die het beste met je voor heeft en niet achter je geld aan zit. Elke mogelijk examenroute wordt bereden en de kans is dan dus groot dat je op je examen precies een route rijdt die je voorheen met mevrouw Ohema hebt gereden.
Tijdens de lessen is er ruimte voor serieuze zaken en worden je fouten aangestipt, maar er is altijd ook ruimte voor gelach en grappen. Als je dan een keer een fout maakt, legt mevrouw Ohema uit wat de gevolgen ervan zijn en hoe je het de volgende keer beter kan doen. Altijd op een vriendelijke manier.
Door de kalmte van mevrouw Ohema, wordt je zelf ook kalm en ga je met vertrouwen het examen in.

Ohema rijschool is een aanrader voor iedereen!
Merano Linger

Ik heb mijn rijbewijs gehaald ondanks mevrouw Ohema zat eerst bij een anderen rijschool en je zag verschillen een aanrader om bij Ohema rijbewijs te halen ik zeg doenShuwen Dickenson

Leuke/geduldige lessen, en zeker een aanrader. Je rijdt veel examenroutes, waarvan je op de dag van je examen het zeker MOET halen, omdat je de routes zo vaak heb gereden dat het een appeltje-eitje moet zijn. Hier slaag je voor je rijbewijs.Gillian Braafhart

Geeft hele goeie en duidelijke lessen. Geeft je vrijheid en een gemakkelijk gevoel tijdens de lessen. Kwaliteit uit de prijs.                   Hele aardige mevrouw die heel eerlijk is.


Iris Jona

Ik heb met heel veel plezier rijlessen gehad van Ohema! Ze is heel geduldig en herhaalt met alle geduld alles totdat je de vaardigheid beheerst. De lessen waren altijd gezellig en Ohema weet je goed klaar te stomen voor het rijexamen, maar vooral om uiteindelijk zelfstandig te kunnen gaan rijden. Dankzij de vaardigheid van Ohema ben ik in 1 keer geslaagd!Glynnelle Ursule

Super leuke en leerzame rijschool met een top instructeur met hartstikke veel geduld , maar ook een die lekker streng kan zijn als je verzaakt. Ze stoomt je klaar voor je eind examen door alle routes te berijden die je krijgen kan in de omgeving , hierdoor kon ik met zelfvertrouwen mijn praktijk examen in . Autorijschool Ohema is een aanrader als je voor plezier , geduld en zekerheid gaat !
Dette Williams

Na vele rijscholen te hebben bezocht behoort rijschool Ohema tot een van de beste rijscholen die ik ken.
Zij heeft enorm veel geduld en stelt je op je gemak. Het lessen bij Ohema was een leuke ervaring en heeft me de push gegeven om door te zetten om mij doel te bereiken,wat ook is gelukt.
Rijschool Ohema is echt een aanrader voor iedereen.Claudette Dennen

Na een aantal lessen zag ze dat ik er meer kon en gaf me moeilijkere routes waardoor ik een top driver ben geworden. Geen andere rijschool is beter, kies Ohema rijschool yeah 💪🏾Richard de Graaf

Ik heb meerdere rijscholen meegemaakt, maar de beste rijschool is voor mij autorijschool Ohema. De prijs-kwaliteitverhouding is enorm hoog aangezien Ohema enorm begaafd is in het bijbrengen van rijvaardigheid. Tevens blijft Ohema altijd rustig en zal ze nooit in paniek raken, waardoor een ideale leersituatie ontstaat waarin de leerling zich altijd veilig voelt. Ook is de sfeer altijd goed, gezellig en is Ohema de grappigste rijinstructice van Amsterdam. Ik ben enorm blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb.GLENNERY

Ik kreeg de aandacht en begeleiding die ik nodig had, ondanks dat ik bij andere rijscholen foutieve handelingen had aangeleerd. Ik ben zeer blij dat ik mijn rijbewijs in een korte periode heb kunnen halen.
Ohema is een kwalitatief goede rijinstructeur die ik iedereen zou aanraden.


Naomi Roos

Leuke leerzame lessen. Ohema had super veel geduld en nam de tijd mij dingen die ik verkeerd deed goed aan te leren.
Aanrader!Navarre Norah

Goeie lessen, heel leerzaam en beheerst. Aardige rijinstructrice ook, niet alleen uit op je geld zoals de meeste rijscholen!!'A Williams

Een hele goeie rijschool! zeker een aanrader.
Goeie uitleg.
in 1 keer geslaagdBieduwbedrijfaan

Zeer betrouwbare autorijschool dikke 10